NIEUWE YOGAREEKS WINTER 2019 

Open je hart

Genees jezelf en anderen

Ervaar innerlijke vrede en vreugde

Ontspan en trek kansen aan

Leef in overvloed en voorspoed

Versterk je zenuwstelsel en immuunsysteem

Verhoog je energie om synchroon te zijn met de frequentie van liefde

Het hartcentrum

Het Hartcentrum is het evenwichtspunt, het midden tussen de stroom van de hogere energieën en de lagere energieën van de aarde. Onze harten houden zowel onze vreugde als onze pijn vast. Met de technologie van Kundalini Yoga kunnen we de pijn uit het verleden genezen die zich in onze harten en psyches heeft ingebed.

Op dat midden ervaren we heelheid, evenwicht in ons levensgevoel, vrede in ons hart. Het hart vormt het centrum van liefde, niet de begeerte die lager huist, maar meer het gevoel van de fijnere afstemming, betrokkenheid.

Waarom nu?

We zijn volop in de transitie van het Vissen- naar het Watermantijdperk. Deze overgang gaat niet zonder slag of stoot: het is een een complete verschuiving in energie: corruptie, informatie-overload, ineenstorting van systemen, zielloos materialisme, innerlijke leegte en depressie. We zoeken verlichting, weg van de onbewuste, wrede en uitbuitende machtsstructuren. De technieken van Kundalini Yoga openen op natuurlijke wijze het hart. In plaats van de knagende pijn van neerslachtigheid en moedeloosheid kunnen we de innerlijke leegte opvullen door het licht van onze ziel te wekken.

Wat?

Specifieke yoga oefeningen en meditaties uit de Kundalini Yoga openen het hartcentrum en brengen het in balans. We werken aan een stevig navelpunt en een sterk aura.

Daarmee komen de kwaliteiten van het hart tot bloei: compassie, wijsheid, dienstbaarheid, edelmoedigheid, zelfliefde, succes, vervulling en het versterking van het immuunsysteem. Als we het analytische hoofd buigen en beslissingen nemen vanuit ons hart brengt dit sereniteit en helderheid. We trekken dan de juiste relaties, gebeurtenissen, mogelijkheden en overvloed aan. We kijken problemen moedig maar neutraal in de ogen en kunnen ermee omgaan met met vriendelijkheid en acceptatie. We leren conditioneringen te herkennen, accepteren en misschien zelfs loslaten.

We kunnen ons hart openen zodat we liefde kunnen geven en ontvangen zonder angst, boosheid of wrok. We kunnen compassie ervaren. In deze staat van mededogen kunnen we oude pijn en kwetsuren loslaten, huidige relaties activeren en verheffen, en onze essentie uitdrukken.

Kundalini yoga moedigt aan om voluit te leven vanuit je hart.

“Love is the ultimate state of human behavior where compassion prevails and kindness rules.” Yogi Bhajan 7/7/87

We doen ook de bekende ‘Sat Kriya’ 12 weken op rij, om samen op te bouwen naar de lente.

Transformatief

Kundalini Yoga is de yoga van transformatie en werkt snel en efficiënt. Wat we in feite doen in deze yoga, is lijf en mind zuiveren.

In deze lessen krijg je waardevolle technieken voor zelfontwikkeling die diepgaande en langdurige transformatie geven. Elke les heeft een thema en elke week krijg je in je mailbox waardevolle informatie om op eigen tempo je yogapractice verder te zetten en te integreren in je leven.

Lesgever

Je krijgt les van Sangeeta, 13 jaar ervaring met yoga, waarvan 9 jaar Kundalini Yoga. Zij is certified Kundalini Yoga Teacher en erkend psycholoog. Sangeeta inspireerde al talloze mensen om hun leven te veranderen en te transformeren. Ze schept in haar lessen en consultaties een compassievolle, veilige en ondersteunende sfeer maar durft je ook te confronteren als dat nodig is voor je groei.

Inschrijven

Je schrijft in voor deze 12-delige reeks in één keer, of je komt met losse lessen

  • Als je eens op je ‘vaste’ dag niet kan komen mag je naar een andere les op een ander tijdstip in dezelfde week komen
  • Ook als je maar 1x om de twee weken kan komen kunnen we dit bespreken
  • Je kan ook met losse lessen komen, je betaalt dan 18 € per les aan de leraar.
  • Schrijf je in voor de reeks van 12 weken dan betaal je 180 €, dit is 15 € /les.

Inschrijven: stuur een mailtje naar sangeeta@blissyoga.be en vermeld je lesmoment van keuze.

Er zijn 3 lesmomenten:

Hier vind je de planning voor de winter. Er is geen ‘gewone’ les in de Kerst- en Krokusvakantie