tuinzaal

Stress is een staat van langdurige mentale spanning. Een gezonde portie druk is goed en kan zelfs positief zijn voor je welzijn. Maar soms wordt de voltage teveel en word je erdoor opgeslokt en leeggebrand. De spanning verandert in overspanning.

Wat?

Deze workshop biedt je eenvoudige handvaten om tot rust te komen. Natuurlijke, maar heel specifieke en werkzame methoden om zelf je stress te hanteren en te voorkomen. Ook als er veel stoom op de ketel is.

Deze workshop heeft twee doelen: simpele technieken aanleren om stress de baas te blijven èn je een zondag bieden waarin je eens helemaal voor jezelf zorgt

Via ademhalingsoefeningen, yoga en specifieke meditaties krijg je grip op je eigen spanning, leer je je grenzen aanvoelen en ontdek je hoe je diep kan ontspannen.

Voor wie?

De workshop is open voor iedereen, ook als je nog geen Kundalini Yoga-ervaring hebt en zeker ook als je nog nooit yoga hebt gedaan.

Wat deelnemers zeggen

 • De workshop was zo waardevol! Het was als een eiland in woelige wateren om even op uit te rusten (C)
 • Ik heb mezelf terug ontdekt en voelde me enorm bevrijd. En vandaag was ik zo rustig en tegelijkertijd toch vol energie! (I)
 • Het was een hele fijne workshop en ik heb er erg van genoten. De balans tussen theorie, inspanning en ontspanning zat heel goed. Smaakt naar meer! (S)
 • Bedankt voor de aangename zondag. Mooie locatie, fijne sfeer en ik hou van de manier waarop jij les geeft: met humor, afwisseling, achtergrondinformatie. zowel  mooie keuze van muziek, deugddoende relaxatie (V)
 • Zelf heb ik veel rust ervaren, ook zijn er wat dingen in beweging gekomen.  Dank je wel om jouw Bliss zo bezield door te geven! (M)

Leraar

De workshop wordt begeleid door Sangeeta.

Sangeeta heeft 11 jaar ervaring met yoga, waarvan 7 jaar Kundalini Yoga. Zij is certified Kundalini Teacher level 1 en erkend psycholoog. Sangeeta volgde en volgt continue bijscholing en opleiding, geeft Kundalini Yoga-les  en individuele begeleiding in Tienen en L’Ecluse. Ze geeft ook businessyoga in bedrijven en woont met man, drie kinderen en katers Siri en Willy Wonka in Waals-Brabant.

Inschrijven

Het aantal plaatsen is beperkt om iedereen aandacht te kunnen geven.

Het lesgeld voor deze workshop is 110 €.

Hierin is inbegrepen:

 • het lesgeld voor de leraar
 • werkmateriaal
 • heerlijke vegetarische of veganistische lunch
 • alle huisgemaakte tussendoortjes, thee, water en andere dranken
 • matjes, meditatiekussen en futons & reksjaals
 • vers fruit
 • gebruik van het gehele park voor wandelen of zwemmen

Om in te schrijven, stuur een mailtje naar sangeeta@blissyoga.be of bel 0496/574106.

Is het betalen van het lesgeld moeilijk voor jou? Contacteer me dan, er is altijd een oplossing.

Je inschrijving is definitief na betaling van het lesgeld via bankoverschrijving.

Voor verdere vragen, mail gerust sangeeta@blissyoga.be.

Data & Praktisch

Op dit moment is er nog geen nieuwe workshop gepland.

Stuur een mailtje naar sangeeta@blissyoga.be om op de hoogte te blijven en als eerste te kunnen inschrijven.

Plaats: HEERLIJCKYT VAN ELSMEREN – Weg op Halen 2, 3450 Geetbets. De Heerlijckyt is een prachtig landgoed met 23 ha natuur, een heel pure keuken, hartelijk onthaal en een fantastische yogaruimte die uitkijkt op de tuin.

heerlijck1   tuinzaal

Let op: Het deelnamegeld voor een workshop is nooit terugbetaalbaar


Kijk hier voor een overzicht van alle workshops

Liever geen workshop?