NIEUWE YOGAREEKS LENTE 2020

Maart. De winter loopt op z’n einde. Het dode blad op de grond is bijna vergaan. Dooiwater uit de bergen spoelt de oevers van de rivieren schoon. Lente hangt in de lucht en maakt een verlangen in ons wakker. De ramen open, de bezem erdoor. Niet alleen door huis en tuin, ook lichaam en geest snakken naar reiniging, naar beginnen met een schone lei. Naar zonne-energie om te vernieuwen en te revitaliseren. Dit is hèt moment om loomheid af ​​te schudden en wakker te worden voor de vibraties en levendige energieën van de lente!

Kundalini Yoga biedt hiervoor heel eenvoudige maar krachtige tools.

De lente is eenmoment van zuivering, wedergeboorte en groei. Van verandering en vernieuwing. Dé tijd om de boel eens binnenste buiten te keren en aandachtig kijken wat niet meer zinvol is, te zuiveren en te laten gaan en … plaats te maken voor nieuwe dingen.

In deze reeks doen we krachtige yoga voor ontgifting, voor meer energie, om alles te laten stromen en om wat vast zit bewust te maken en ook los te laten. We gebruiken yogische tools voor het gronden en voeden van het lichaam voor meer gezondheid, kracht en energie. Elke les zijn er specifieke ademhalingsoefeningen (pranayaam) die je meer pit en pep geven.

Deze yoga zorgt voor ontlading van stress en geeft een boost aan je energielevel, spijsvertering en bloedcirculatie.

In deze lessen krijg je waardevolle technieken voor zelfontwikkeling die diepgaande en langdurige transformatie geven. Ook kan je het bekende Groen Dieet meevolgen met de groep via onze Facebook-groep waarin we mekaar steunen.

Lesgever

Je krijgt les van Sangeeta, 14 jaar ervaring met yoga, waarvan bijna 10 jaar Kundalini Yoga. Zij is certified Kundalini Yoga Teacher en erkend psycholoog. Sangeeta inspireerde al talloze mensen om hun leven te veranderen en te transformeren. Ze schept in haar lessen en consultaties een compassievolle, veilige en ondersteunende sfeer maar durft je ook te confronteren als dat nodig is voor je groei.

Inschrijven

Je schrijft in voor deze 11-delige reeks in één keer, of je komt met losse lessen.

Als je eens op je ‘vaste’ dag niet kan komen mag je naar een andere les op een ander tijdstip in dezelfde week komen, zo mis je geen les.

  • Voor de 11-delige reeks: je bijdrage voor deze reeks van 11 weken is 165 €.
  • Je kan ook met losse lessen komen, je betaalt dan 18 € per les aan de leraar

Inschrijven: stuur een mailtje naar sangeeta@blissyoga.be en vermeld je lesmoment van keuze.

Er zijn 3 lesmomenten, telkens van eind maart tot 20 juni.

De lessen zijn doorgaans snel volzet, dus wacht niet te lang als je denkt dat dit iets voor jou is.

Hier vind je de planning voor de lente. Er is geen ‘gewone’ les in de Paasvakantie.