(Kijk hier voor een overzicht van alle workshops)

med_2

Mediteren. Je leest erover, je hoort erover, het zou goed zijn voor de mens.

En dat is ook zo: meditatie heeft al vanaf een paar minuten per dag positieve gevolgen voor je gezondheid en geluksbeleving. Meditatie brengt tot rust, helpt stress los te laten en geeft helderheid en overzicht in je leven. Meditatie geeft een betere intuïtie en meer creativiteit. Je leert jezelf ook steeds beter kennen., je komt als het ware steeds dichter bij je ware aard. Meditatie kán een spirituele belevenis zijn – maar dat hoeft zeker niet.

Je wil het graag ervaren, maar hoe begin je eraan, in je eentje?

Deze workshop leert je mediteren. Als meditatie nieuw voor je is of je vindt het moeilijk er alleen aan te beginnen -of je wil je practice verder verdiepen- dan is deze dag voor jou.

Iedereen kan leren mediteren. Je hoeft er helemaal niets voor ‘te kunnen’.

We gaan natuurlijk vooral veel mediteren en je krijgt tips om thuis zelf verder te gaan. Want het moeilijkst aan mediteren is gewoon de tijd nemen om te gaan zitten en het te doen!

De basis is de Kundalini Yoga-traditie waar meditatie een centrale plaats inneemt. Met specifieke ademhalingen, handhoudingen en mantra’s ervaar je hoe het is om te mediteren en voel je zelf wat de effecten zijn. We brengen focus, ook al zijn je gedachten nog zo wild en waaien ze alle kanten op. Je leert niet langer slaaf te zijn van je mind: de mind moet, net als elke spier, worden opgeleid om jouw bevelen uit te voeren in plaats van omgekeerd.

Leer mediteren en pluk er elke dag de vruchten van.

Wat deelnemers zeggen

Ik heb mezelf terug ontdekt en voelde me enorm bevrijd. En vandaag was ik zo rustig en tegelijkertijd toch vol energie! (I)

Ik voel me heel rustig en ontspannen vandaag. Ik heb genoten van de workshop en ook veel dingen opgestoken. Dank je wel daarvoor! (I)

De workshop was zo waardevol! Het was als een eiland in woelige wateren om even op uit te rusten (C)

Ik voel me enorm rustig en helemaal ontspannen (K)

Het was een hele fijne workshop en ik heb er erg van genoten. De balans tussen theorie, inspanning en ontspanning zat heel goed. Smaakt naar meer! (S)

“Bedankt voor de aangename zondag. Mooie locatie, fijne sfeer en ik hou van de manier waarop jij de lessen geeft: met humor, afwisseling, achtergrondinformatie, mooie keuze van muziek, deugddoende relaxatie … Ik heb weer wat extra dingen bijgeleerd die ik kan toepassen.” (V)

“Hartelijk dank voor de workshop. Zelf heb ik veel rust ervaren, ook zijn er wat dingen in beweging gekomen. Met de tips en teachings van gisteren ga ik zeker aan de slag. Dank je wel om jouw Bliss zo bezield door te geven!” (M)

Leraar

De workshop wordt begeleid door Sangeeta Kaur.

Sangeeta heeft 10 jaar ervaring met yoga, waarvan 6 jaar Kundalini Yoga. Zij is certified Kundalini Teacher level 1 en erkend psycholoog. Sangeeta volgde en volgt continue bijscholing en opleiding, geeft Kundalini Yoga-lessen en individuele begeleiding in Tienen en L’Ecluse. Ze geeft ook businessyoga in bedrijven en woont met man, drie kinderen en kater Willy Wonka in Waals-Brabant.

Inschrijven

Het aantal plaatsen is beperkt.

Het lesgeld voor deze workshop is 85 €.

Om in te schrijven, stuur een mailtje naar sangeeta@blissyoga.be, je krijgt dan verdere instructies.

Dit bedrag wordt aan de leraar betaald.

Je bijdrage voor lunch, thee en snacks (fruit, noten en huisgemaakte versnaperingen) is 20 €, dit wordt cash ter plaatse geregeld met Ingrid, die voor ons heerlijk vegetarisch kookt.

Is het betalen van het lesgeld moeilijk voor jou? Contacteer me dan, er is altijd een oplossing.

Je inschrijving is definitief na betaling van het lesgeld via bankoverschrijving.

Voor verdere vragen, mail gerust sangeeta@blissyoga.be

Data

Op dit moment is er nog geen nieuwe workshop gepland.

Stuur een mailtje naar sangeeta@blissyoga.be om op de hoogte te blijven en als eerste te kunnen inschrijven.

Kijk hier voor andere workshops

Kijk hier voor thuismeditaties

Let op: Het deelnamegeld voor een workshop is nooit terugbetaalbaar