Start nieuwe online lessenreeks ‘Transformatie’ op 10 maart!

Ben je nieuw in yoga? Dan krijg je als je aansluit een infopakketje om vlot mee in te stappen in de lessen.

JE AUTHENTIEKE ZELF

Dit traject is een begeleide reis van 12 weken waarin we werken aan onze eigen transformatie. Transformatie begint wanneer je je bewust bent van je conditioneringen en deze stapje voor stapje kan overstijgen. Je denkwijze verandert van een brein-gebaseerd bewustzijn naar een hart-gecentreerd bewustzijn. Transformatie begint wanneer je het ego transformeert en harmoniseert en meer gaat afstemmen op je ware ik.

Hierdoor kom je steeds dichter bij je pure authentieke zijn, je wordt je steeds meer bewust van je innerlijke wijsheid en je durft steeds meer op deze eigen wijsheid te vertrouwen en daarop je leven in te richten. Je leert je diepste verlangens kennen en wordt je bewust dat er veel meer mogelijk is dan waar je tot dan toe in geloofde dat mogelijk was. Je komt los van je oorspronkelijke ‘programmering’ vanuit je opvoeding en het collectief.

STAGNATIE OF INNERLIJK WERK?

Dit traject is echt een reis van diep innerlijk werk.

Je wordt uitgedaagd om gewoontes en emoties door een andere lens te bekijken, want vaak kennen we onze ‘programmering’ niet. We weten niet welke overtuigingen ons gedrag sturen en zijn soms blind voor onszelf, tot we in de problemen komen. Dat is wat psychologen ons proberen te leren: wat stuurt dat gedrag van ons nu eigenlijk? En kunnen we iets vrijer worden, iets meer vrede vinden, als we dat doorzien?

Het doel van deze reeks is om conditioneringen, blokkades en bagage uit het verleden te helen.

We halen de troebele lagen en sluiers weg die over onze ware zelf liggen zodat we volop kunnen leven in overeenstemming met ons pad.

Transformatie is het omgekeerde van stagnatie. Je schrap zetten, je isoleren, het niet willen voelen, leidt stagnatie. Stagnatie is een manier om in het oude patroon te blijven waarin je op een speciale manier toch zelfvertrouwen hebt opgebouwd, inclusief de pijn die het oplevert. Daar ben je bekend mee geraakt. Maar daar kom je echt best vanaf.

HOE

Hoe we dat doen? Fysiek door yoga, levensstijl en voeding (je kan het groene dieet weer mee doen!), geestelijk door meditatie, emotioneel door rebirthingwerk en het beoefenen van zelfliefde. We pellen de oude lagen van conditionering los zodat je steeds meer loslaat wie je niet bent en daardoor steeds meer gaat belichamen wie je in werkelijkheid bent.

We duiken de diepten van onszelf in, pakken uit, leren af, reinigen, herontdekken en laten ons authentieke zelf weer vrij leven!  

De reeks omvat:

 • Kundalini Yoga & Rebirthing
 • Kundalini Meditatie
 • Somatic Breathwork
 • Inzichten en tools uit de Ayurveda en de Nutritionele Psychologie

Hoe werkt het

Wekelijks worden er 3 live yogalessen gegeven

 • op woensdagochtend om 9 u
 • op woensdagavond om 20 u
 • op zaterdagochtend om 9 u

Je volgt de les live via Zoom of later via de de replay die je telkens na de les in je mailbox krijgt. Je mag alle 3 de live lessen bijwonen!

Een les duurt 1 u 15 minuten.

Je hebt geen ervaring met yoga of meditatie nodig.

Wat heb je nodig

 • Je hebt alleen een internetverbinding, PC of tablet/smartphone en geluid nodig. Ik raad geen smartphone aan omdat je misschien de instructies niet goed kan zien, ook het geluid is soms te stil.
 • Het fijnste is als je dit benadert als een klassikale yogales. Dus: gemakkelijke kleding aan, kussentje en dekentje erbij, wat water of thee klaarzetten

Praktisch

 • Je krijgt de links in je mailbox om de online les te volgen
 • Én je krijgt ook altijd de links naar de opgenomen les zodat je maximaal flexibel kan zijn met je thuissituatie. Op die link kan je de les dus altijd herbekijken, het principe van digitale TV.

Lesgever

Je krijgt les van Sigrid, psycholoog en yoga- en meditatieleraar.

“Ik heb 15 jaar ervaring met yoga en meditatie en ik gebruik yoga en meditatie in therapeutisch werk – en natuurlijk beoefen ik het zelf ook elke dag. Mentale gezondheid en mind-body-verbinding, daar ben ik elke dag mee bezig”

Bio van Sigrid

Inschrijven

Dit traject duurt 12 weken, van maart tot juni.

 • Je bijdrage voor deze 12 weken is 180 €, dit is 15 € per week. Je mag wekelijks alle live lessen volgen.
 • Als je een losse online les wil volgen, dat kan zeker, een losse les kost 15 €, contacteer me gerust!
 • Is het betalen van de hele reeks moeilijk voor jou, contacteer me zeker, er is altijd een oplossing die voor iedereen goed voelt!

Wat mensen zeggen

De les is als een ankerpunt in de week, en kalmte kunnen we nu zeker gebruiken

Helemaal wat ik nodig had

Het heeft heel erg deugd gedaan

Een life-saver deze week!

Thuis yoga doen is een nieuwe wereld voor mij, ik geniet van de eilandjes voor mezelf

One thought on “Online Yogalessen

Geef een reactie