Ben je niet zeker of yoga iets voor jou is? Yoga is voor iedereen, lees maar:

Ik voel me lichter, vrediger, gelukkiger. Alles gaat gemakkelijker, ik beweeg meer mee met de dingen. Ik vecht minder. (I)

Je lessen zijn uniek en inspirerend. Jij bent een bezielde en authentieke lesgever. Wat wonderbaarlijk goed voelt is het gevoel te mogen zijn in je les, je spoort ons aan tot het verleggen van grenzen, en toch creëer je  de veiligheid om onze lat comfortabel te houden waardoor aarzelende groei een kans krijgt (anders was ik al lang afgehaakt)! (B)

Ik wil je van harte bedanken voor de superfijne en inspirerende lessen! Ik heb nu 4 lessen gevolgd op zaterdagochtend en het doet me echt goed! Ik ben vol energie voor het weekend en toch heel rustig! En ik kan mijn bed uit…:) (S)

Ik weet niet meer wanneer de eerste les was, ik denk eind november. Ik kwam een beetje angstig aan want wat ging het zijn, ging ik meekunnen enz? Was ik daar niet de oudste, de meest vermoeide? Ik ben zo blij dat ik gekomen ben. Ik heb veel minder rugpijn, ik ben zoveel kalmer, ik voel mij beter in mijn lichaam, in mijzelf. Ik heb terug eens een kleed aangetrokken na jaren alleen maar truien en slobberbroeken ik stop mij minder weg, ik hoop Sangeeta dat nog veel mensen deze yoga ontdekken (I)

Hoewel ik pas begonnen ben in de yogalessen kijk ik er nu al elke week naar uit. Het is onwaarschijnlijk wat er op zo’n korte tijd al veranderd en verbeterd is. Ik slaap beter en ik heb meer geduld met mijn kinderen (zeggen ze zelf :)). Ik beweeg meer en voel mij soepeler. Mentaal is de verandering het grootste: ik trek me kleine dingen minder aan en stress heeft minder vat op mij. Ik merk het wel als ’de yogadag’ er bijna komt, ik heb het dan ook echt nodig, opladen. Ik ben blij dat ik de stap heb gezet na zoveel jaren. (V)

Ik ben nu een paar weken door omstandigheden niet naar de les kunnen komen. Vroeger dacht ik dat yoga ging om soepel zijn, maar het is niet zozeer het soepel-zijn dat ik miste in die weken. Ik miste het opruimen van dingen in mijn hoofd, de klaarheid, de helderheid, het ‘kuisen van de pedaalemmer’ zoals jij altijd zegt. Het stapelde zich weer wat op, de bruine resten, en vertroebelde de boel. Alles werd weer wat zwaarder en meer beladen. Het is dus in het niet-doen van Kundalini dat ik pas de voordelen voelde. Ik heb een mat gekocht en één hoek in huis is nu van mij. Tot gauw (B)

Werken…. Werken… Werken… Dat was jaren aan een stuk mijn leven. Ik had dankzij mijn harde werken en super commitment voor het bedrijf en onze klanten een aantal mooie promoties gemaakt en had een geweldige job in een gerenommeerd bedrijf met een aangenaam loon en mooie auto. Het leven waar ik altijd van droomde ! Dacht ik… Ik was zo iemand die echt getrouwd was met zijn werk tot mijn lichaam halt riep aan het altijd maar verleggen van mijn grenzen. Ik kon niet meer slapen, ik kon me niet meer concentreren en vanaf toen ging het snel bergaf en was het snel echt op. Fysiek en emotioneel. In die donkere periode moest ik wel terug leren naar mijn hart luisteren. Intuïtief voelde ik dat ik moest proberen wat dichter bij mezelf te komen, een beetje bewegen en eens buitenkomen. Dus ging ik op zoek… En zo kwam ik toevallig (of niet?) terecht bij Bliss. Ik vond eindelijk de innerlijke rust die ik al zo lang zocht. Sangeeta slaagde erin me direct op mijn gemak te laten voelen ondanks het feit dat er meteen al de eerste les een aantal serieuze angsten moesten worden overwonnen…Was dit niet enkel voor zweverige types ? Durfde ik daar wel alleen naar toe ? Zingen in het openbaar ? Help !Soms vrij pittige posities waarvan ik als Mrs. Non Sportief nooit dacht dat ik ze ooit zou kunnen. Maar het lukte en voelde zo vertrouwd en goed vanaf de eerste keer. Meer nog, ik kan het nog moeilijk missen en vind het echt jammer als er eens een weekje geen les is ! Ik, die zich jaren moest super forceren om af en toe eens mezelf de fitness in te slepen omdat ik toch betaalde voor dat abonnement…Nu gaat het echt vanzelf en heb ik echt ‘goesting’ in de les. Ik hou enorm van de connectie tussen lichaam en geest bij Kundalini yoga, de afwisseling in de sets, het napraten met een heerlijke thee met de fijne Bliss ladies. De set doet meestal echt iets met me. En dat is soms echt confronterend dus als je niet bereid bent een betere versie van jezelf te worden; dan is Bliss/Kundalini yoga niets voor jou ! Voor mij is het een echte verademing. Kundalini yoga veranderde echt mijn leven. Ik voel me veel beter in mijn vel, barst opnieuw van de energie, ik eet gezonder (en dat kost me totaal geen moeite!), ik ben veel rustiger, ik heb veel minder stress maar vooral meer ‘bliss’, kan veel beter relativeren en loslaten, er moet veel minder, ik doe vooral nog de dingen die me echt energie geven. En zo veel meer positieve dingen !Sangeeta ik ben je zo enorm dankbaar ! Je bent een geweldige teacher en inspireert me elke les opnieuw. Ik krijg meer en meer zelfs spontaan zin om even op mijn yoga mat te zitten om te mediteren of een korte Kundalini set te doen. En dat voelt en doet zo goed ! Thank you !!!! (S)

Ik zoek de juiste woorden…Het is als écht thuiskomen. Het is geen les, het is geen reeks oefeningen, het is een bewustwording en een transformatie. Ik ben bijzonder gelukkig dat dit in mijn leven is gekomen. (S)

Wat een geweldige ervaring! Mensen zeggen me dat ik totaal straal vandaag…zou het? (M)

Je weet dat ik aan allerlei angsten lijd. Niet alleen ben ik sinds ik lessen volg rustiger en heb ik sinds de speciale meditatie die je me gaf geen angstaanval meer gehad, het heeft ook invloed op mijn stemming en functioneren. Ik ben voor het eerst in lange tijd alleen gaan winkelen zonder hyperventileren. Jarenlange therapie heeft dit nooit voor mekaar gekregen. Ik denk dat ik helemaal kan genezen, ik voel het (F)

Echt verbazingwekkend wat een effect kundalini yoga heeft. En niet zoals één willekeurige ‘remedie’ als hulp of steun die dan goed blijkt te werken bij mezelf in plaats van een andere manier. Het is geen ‘lapmiddel’ of tijdelijke’pick me up’, je gaat echt naar de kern van jezelf, je ware zelf, uiteindelijk kan je dan niet verloren lopen. 🙂 Uiteindelijk ben ik zonder enige voorkennis bij jouw lessen terecht gekomen, maar nu ben ik daar enorm blij en dankbaar om :-). De lessen bij jou zijn enorm waardevol voor mij. Ik wil daarom heel erg dank je wel aan je zeggen! (C)

Om Kundalini als deugddoend te beschrijven is zo ontoereikend. Ik ben vaak heel moe, maar toch kijk ik er elke keer weer naar uit en verbaast het mij telkens weer wat het mij geeft.
En inderdaad, het is, zoals je in het begin zei, de yoga van de bewustwording, ik heb echt de indruk dat er een soort van reis is begonnen in mezelf, het is allemaal al daar, maar veel begin ik nu pas beter te zien en te beleven. Wat een prachtig geschenk! (C)

Dank je wel voor wat er in beweging is gezet. Ik zie het einde niet, maar voel dat waar ik naartoe ga goed en juist is (A)

Er is een verbinding ontstaan die wat orde schept in die chaos van wegwijzers. Ik heb nog een lange weg te gaan maar op onverklaarbare wijze ( en dat is meer dan oke, ik ben niet op zoek naar een verklaring ) voel ik mij enorm door jou gesteund. En dat doet deugd, ontzettend veel deugd. Op één of andere manier breng je ‘mezelf’ in mij naar boven en dat is iemand die ik helemaal verloren was . Op een uiterst voorzichtige manier zijn we aan het kennismaken. Hoe heerlijk die Kundalini! Geen moeten, geen verkeerd, geen druk, geen presteren. Alleen maar zijn , voelen, leven , beleven, doorleven, laten gebeuren. (G)

Superfijne lessen. Ik hou van de manier waarop jij de lessen geeft: met veel zorg, aandacht en toch vol humor, heerlijk. Ik ervaar een grote vrede. (K)

Sinds ik sedert januari naar ‘ jouw’ Kundaliniles kom kreeg ik een aantal dingen die ik niet verwachtte. Eerlijkheidshalve moet ik toegeven dat ik niet echt verwachtingen had maar vooral nieuwsgierig was nu ik toch weer een stap buiten mijn comfortzone deed.

Wat ik kreeg :

 • een minder negatief zelfbeeld
 • terug levensvreugde
 • respect, respect, respect gekruid met verwondering, bewondering
 • dankbaarheid
 • zachtheid
 • rust, kalmte, tevredenheid
 • een bijzonder fijn moeilijk te omschrijven gevoel
 • en waar ik oh zo blij mee ben: aanvaarding !

Wat ik ( gelukkig ) verloor :

 • heel veel oordelen
 • een deel van de vele complexen
 • een stuk van mijn minderwaardigheidsgevoel
 • het gevoel om ergens aan te moeten voldoen, te moeten scoren
 • bewust of onbewust: het helpt mij enorm vooruit in mijn genezingsproces en fungeert voor mij een stuk als mijn gids op de paden die ik nog zoek om te bewandelen.” (G)

Over de workshops

Ik voel me heel rustig en ontspannen vandaag. Ik heb genoten van de workshop en ook veel dingen opgestoken. Dank je wel daarvoor! (I)

De workshop was zo waardevol! Het was als een eiland in woelige wateren om even op uit te rusten (C)

Ik heb mezelf terug ontdekt en voelde me enorm bevrijd. En vandaag was ik zo rustig en tegelijkertijd toch vol energie! (I)

Ik voel me enorm rustig en helemaal ontspannen (K)

Het was een hele fijne workshop en ik heb er erg van genoten. De balans tussen theorie, inspanning en ontspanning zat heel goed. Smaakt naar meer! (S)

Bedankt voor de aangename zondag. Mooie locatie, fijne sfeer en ik hou van de manier waarop jij les geeft: met humor, afwisseling, achtergrondinformatie. zowel  mooie keuze van muziek, deugddoende relaxatie (V)

Zelf heb ik veel rust ervaren, ook zijn er wat dingen in beweging gekomen.  Dank je wel om jouw Bliss zo bezield door te geven! (M)

Zeer interessante dag waarvan ik veel heb opgestoken. Toen ik gisterenavond in bad zat bedacht ik dat ik dankbaar ben omdat ik yoga volg nu. Dank je wel voor de teachings, ik ben heel blij dat het me zo goed ligt (K)

Bedankt voor de aangename zondag. Mooie locatie, fijne sfeer en ik hou van de manier waarop jij de lessen geeft: met humor, afwisseling, achtergrondinformatie. zowel intensieve als rustige oefeningen die beiden de mind soms tarten, mooie keuze van muziek, deugddoende relaxatie … Ik heb weer wat extra dingen bijgeleerd die ik kan toepassen. Ik voel de positieve effecten al van de workshop van zondag. Zo’n workshops zijn zeker voor herhaling vatbaar (V)

Ik voelde me nadien erg rustig, ontspannen. Ik vond de opbouw goed, actievere oefeningen in de voormiddag en in de namiddag rustiger; ook aan de begeleidende info heb ik veel aan gehad (N)

Bedankt voor de zalige zondag! De lange meditaties in de namiddag hebben vooral mijn mind en ego gechallenged (Y)

Heel veel opgestoken, meegenomen en al toegepast. Heel waardevol, en ik heb het gevoel dat ik nu inderdaad ‘een valies vol advies’ heb waar ik mee verder kan. Ik was zo rustig toen ik thuiskwam, mogen mannen ook komen?  🙂 (C)