3 – 5 april – Rebirthing Retreat

Een lente-retreat waarin we diep duiken in het leegmaken van ons onderbewustzijn.


Het doel van dit retreat is om imprints, blokkades en bagage uit het verleden, vanaf de baarmoedertijd al, te helen. We halen de troebele lagen en sluiers weg die over onze ware zelf liggen zodat we volop kunnen leven in overeenstemming met ons pad, met vreugde en in liefde.
Om je beste leven te leiden: ontwaakt, gerevitaliseerd en totaal aanwezig.


Schrijf je in op de Nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle nieuwe workshops en events !

Enkele reacties van deelnemers aan onze workshops & retreats:

Ik voel me heel rustig en ontspannen vandaag. Ik heb genoten van de workshop en ook veel dingen opgestoken. Dank je wel daarvoor! (I)

De workshop was zo waardevol! Het was als een eiland in woelige wateren om even op uit te rusten (C)

Ik heb mezelf terug ontdekt en voelde me enorm bevrijd. En vandaag was ik zo rustig en tegelijkertijd toch vol energie! (I)

Ik voel me enorm rustig en helemaal ontspannen (K)

Het was een hele fijne workshop en ik heb er erg van genoten. De balans tussen theorie, inspanning en ontspanning zat heel goed. Smaakt naar meer! (S)

Bedankt voor de aangename zondag. Mooie locatie, fijne sfeer en ik hou van de manier waarop jij les geeft: met humor, afwisseling, achtergrondinformatie. zowel  mooie keuze van muziek, deugddoende relaxatie (V)

Ik heb veel rust ervaren, ook zijn er wat dingen in beweging gekomen.  Dank je wel om jouw Bliss zo bezield door te geven! (M)

Zeer interessante dag waarvan ik veel heb opgestoken. Toen ik gisterenavond in bad zat bedacht ik dat ik dankbaar ben omdat ik yoga volg nu. Dank je wel voor de teachings, ik ben heel blij dat het me zo goed ligt (K)

Bedankt voor de aangename zondag. Mooie locatie, fijne sfeer en ik hou van de manier waarop jij de lessen geeft: met humor, afwisseling, achtergrondinformatie. zowel intensieve als rustige oefeningen die beiden de mind soms tarten, mooie keuze van muziek, deugddoende relaxatie … Ik heb weer wat extra dingen bijgeleerd die ik kan toepassen. Ik voel de positieve effecten al van de workshop van zondag. Zo’n workshops zijn zeker voor herhaling vatbaar (V)

Ik voelde me nadien erg rustig, ontspannen. Ik vond de opbouw goed, actievere oefeningen in de voormiddag en in de namiddag rustiger; ook aan de begeleidende info heb ik veel aan gehad (N)

Bedankt voor de zalige zondag! De lange meditaties in de namiddag hebben vooral mijn mind en ego gechallenged (Y)

Heel veel opgestoken, meegenomen en al toegepast. Heel waardevol, en ik heb het gevoel dat ik nu inderdaad ‘een valies vol advies’ heb waar ik mee verder kan. Ik was zo rustig toen ik thuiskwam, mogen mannen ook komen?  🙂 (C)