1 december Yoga + Sound Healing

In het teken van de naderende donkere maanden gaan we naar binnen, naar de harmonie, de vrede, de ontspanning. Een uur Kundalini Yoga – die je helemaal voorbereidt op de diepe ontspanning- met Sangeeta, waarna Greet je een uur lang meeneemt op een bijzondere klankreis met klank(schalen). Knus liggend op een matje en onder een deken, laat je de klanken tot bij je komen…

3 januari: Stiltedag

We gaan een dag stil zijn. We gaan naar binnen met yoga en meditatie. We maken contact met onszelf en onze innerlijke stem, onze intuïtie. Opnieuw afstemmen. Je voelt hoe het is om niet te moeten spreken, om goed te kunnen luisteren. In de stilte laat zich je ware zelf goed horen.

Januari tot Maart: Yoga voor burnout

Een traject van 10 weken om weer terug bij jezelf te komen. Naar je lichaam luisteren, jezelf en je valkuilen leren kennen, je mind en geest leren tot rust brengen, voorkomen en krachtige tools krijgen om te ontspannen, herstellen, op te laden en opnieuw je vuurtje aan te wakkeren én brandend te houden.

Schrijf je in op de Nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle nieuwe workshops en events !


Enkele reacties van deelnemers aan onze workshops & retreats:

Ik voel me heel rustig en ontspannen vandaag. Ik heb genoten van de workshop en ook veel dingen opgestoken. Dank je wel daarvoor! (I)

De workshop was zo waardevol! Het was als een eiland in woelige wateren om even op uit te rusten (C)

Ik heb mezelf terug ontdekt en voelde me enorm bevrijd. En vandaag was ik zo rustig en tegelijkertijd toch vol energie! (I)

Ik voel me enorm rustig en helemaal ontspannen (K)

Het was een hele fijne workshop en ik heb er erg van genoten. De balans tussen theorie, inspanning en ontspanning zat heel goed. Smaakt naar meer! (S)

Bedankt voor de aangename zondag. Mooie locatie, fijne sfeer en ik hou van de manier waarop jij les geeft: met humor, afwisseling, achtergrondinformatie. zowel  mooie keuze van muziek, deugddoende relaxatie (V)

Ik heb veel rust ervaren, ook zijn er wat dingen in beweging gekomen.  Dank je wel om jouw Bliss zo bezield door te geven! (M)

Zeer interessante dag waarvan ik veel heb opgestoken. Toen ik gisterenavond in bad zat bedacht ik dat ik dankbaar ben omdat ik yoga volg nu. Dank je wel voor de teachings, ik ben heel blij dat het me zo goed ligt (K)

Bedankt voor de aangename zondag. Mooie locatie, fijne sfeer en ik hou van de manier waarop jij de lessen geeft: met humor, afwisseling, achtergrondinformatie. zowel intensieve als rustige oefeningen die beiden de mind soms tarten, mooie keuze van muziek, deugddoende relaxatie … Ik heb weer wat extra dingen bijgeleerd die ik kan toepassen. Ik voel de positieve effecten al van de workshop van zondag. Zo’n workshops zijn zeker voor herhaling vatbaar (V)

Ik voelde me nadien erg rustig, ontspannen. Ik vond de opbouw goed, actievere oefeningen in de voormiddag en in de namiddag rustiger; ook aan de begeleidende info heb ik veel aan gehad (N)

Bedankt voor de zalige zondag! De lange meditaties in de namiddag hebben vooral mijn mind en ego gechallenged (Y)

Heel veel opgestoken, meegenomen en al toegepast. Heel waardevol, en ik heb het gevoel dat ik nu inderdaad ‘een valies vol advies’ heb waar ik mee verder kan. Ik was zo rustig toen ik thuiskwam, mogen mannen ook komen?  🙂 (C)