We maken het allemaal mee: situaties van extreme spanning, sterke emoties, gevoelens die de overhand nemen. Op het moment dat dat gebeurt, zijn we niet altijd klaar om die golven van emoties te kunnen verwerken, bijvoorbeeld omdat we te jong zijn, geen idee hebben van wat er gebeurt of simpelweg andere prioriteiten hebben… Elke onverwerkte en niet-gehanteerde emotie zet zich vast in je lichaam. En gaat niet weg, want de emotie moet bewust gemaakt worden, het gevoel zít daar en wil ervaren worden. Als je dingen blijft wegduwen ervaar je vaak ziekte, pijn of een blokkade in je leven: het stroomt niet, je ervaart een tekort, je relaties bloeien niet, je verloochent jezelf, je vlucht in allerlei dingen, je blijft reageren vanuit oude patronen…

Oude patronen die je misschien wel duidelijk ziet, maar waar je schijnbaar niets aan kan veranderen. Misschien houden deze patronen en pijn verband met gebeurtenissen uit je jeugd die je niet bewust hebt beleefd. Misschien is het recente pijn.

Met Kundalini Yoga, ademwerk, schrijfopdrachten, oefeningen uit het lichaamswerk en de traumasensitieve yoga gaan we deze wonden erkennen en het proces aangaan om oude pijn op te lossen en te laten gaan.

Waarom nu?

De lente is een tijd van verandering en ontvouwing. Het is een moment om oude ongewenste patronen en pijn achter je te laten en plaats te maken voor nieuwe en meer relevante, betekenisvollere keuzes. Het is een goed moment om de diepe slaap van de winter achter ons te laten en wakker te worden.

Voor wie?

• Als je graag komaf willen maken met oude pijn, verdriet of tegenslag die momenteel je leven en gedrag beheerst

• Als je bereid bent de diepte in te gaan en werkelijk verandering wil

• Als je toegewijd bent om het persoonlijke werk ook (eindelijk) echt te doen

• Als je bereid bent eventuele confrontaties aan te gaan zodat je kan groeien

Wat?

We komen drie vrijdagen samen.

Op dit moment is er nog geen nieuwe ‘Laat Los’ gepland.

Stuur een mailtje naar sangeeta@blissyoga.be om op de hoogte te blijven en als eerste te kunnen inschrijven.

Naast de drie dagen waarin we in kleine groep intensief werken aan het loslaten van wat jou tegenhoudt krijg je ook een individuele begeleiding na de derde sessie: je komt dan op consultatie bij de yogapsycholoog waarin we individueel kijken naar jouw traject en je krijgt advies afgestemd op jouw situatie en struikelblokken. Een maand later volgen we opnieuw op en sturen we bij waar nodig. Na elke sessie krijg je ook schrijfopdrachten en ‘huiswerk’ zodat je je ervaringen ook echt kan integreren.

Bijdrage

Iedereen moet toegang krijgen tot zelfontplooing. Daarom houden we deze sessies zo goedkoop mogelijk en eten we ‘s middags soep met iets erbij.

Je betaalt alleen voor mijn tijd in de voorbereiding en mijn volledige aandacht.

Je bijdrage is 285 euro voor alle sessies (drie vrijdagen), 2x psychologische begeleiding en alle thuisoefeningen, 3x een eenvoudige maar gezonde lunch, water, thee en fruit. Je kan je bijdrage in kleine stukjes betalen als dat jou beter past. Of contacteer me als dat ook geen optie is, er is altijd een oplossing!

Wie ben ik?

Ik ben yogalerares en psycholoog en help je graag op weg naar minder spanning en meer vrijheid.

Om in te schrijven, stuur een mailtje naar sangeeta@blissyoga.be

Max 7 personen, om jou alle aandacht te geven