TRE

Hoe fijn zou het zijn als je jezelf kan leren spanningen te verminderen?
Om jezelf te helpen dagelijkse stress van je af te schudden?

Spanningen loslaten kan je op vele manieren doen, en de TRE™-methode is een manier die snel werkt en veilig is. De oefeningen zijn gebaseerd op de ervaring en kennis van verschillende tradities, zoals bio-energetica, tai chi, yoga en oosterse gevechtkunsten.

In  TRE™ doen we zes oefeningen die de spanning in het lichaam helpen verminderen. Deze oefeningen lokken het trillen van je spieren uit: alle zoogdieren trillen na spanning en gaan dan verder met het leven alsof er niets is gebeurd. Het trillen dat zo opgewekt wordt, laat diepe en langdurige spanning in het lichaam los, waarna je je heerlijk ontspannen voelt.

De oefeningen zijn laagdrempelig en we werken met een groepje van max 7 personen, in een veilige setting, onder deskundige begeleiding. In drie sessies van telkens 2 uur doen we de oefeningen en een lange relaxatie. Je krijgt ook duidelijke achtergrondinfo en tips voor thuis. De bedoeling is dat je na de 3 sessies thuis zelf aan de slag gaat, zodat je de oefeningen kent en kan doen voor de rest van je leven.

De oefeningen zijn gemakkelijk en voor iedereen.
Je voelt je nadien direct meer ontspannen.

Voor wie?

Iedereen die zelf wil leren spanningen los te laten.

Je bijdrage

75 euro voor de 3 sessies, elke sessie duurt 2 uur. Thee en water is inbegrepen en na de laatste sessie ontvang je de oefeningen en uitleg.

Maximum 7 personen.

Data

Nieuwe data worden binnenkort aangekondigd

Telkens van 19 – 21 u

Plaats

De gezellige, huiselijke omgeving van de therapiepraktijk In L’Ecluse bij Hoegaarden, op 15 minuten van Leuven en 10 minuten van Tienen. Alles is voorzien, je moet enkel comfortabele kledij aandoen. Voor een plannetje, kijk hier

Wie ben ik?
Ik ben yogalerares en psycholoog en help je graag op weg naar minder spanning een meer vrijheid.

Om in te schrijven, stuur een mailtje naar sangeeta@blissyoga.be