De info over de Yogaweek 2019 is weldra online!

Kom ontspannen, opladen en genieten tijdens de zomer, een perfecte tijd om opnieuw te verbinden met jezelf en je innerlijke kracht (terug) te ontdekken. Met yoga, ademhalingsoefeningen en meditatie kom je terug in balans. Dagelijks zijn er meerdere yogasessies, maar heb je ook vrije tijd om te zwemmen, te wandelen of gewoon…te ‘zijn’.

Deze week is toegankelijk voor iedereen, ook als je nog nooit yoga hebt gedaan. De basis is Kundalini Yoga, een zeer laagdrempelige maar tegelijk erg transformerende yogavorm.

Reacties van de Yogaweek 2017:

  • Deze week heeft mijn verwachtingen compleet beantwoord. Ik wou volledige rust om mijn innerlijke zelf goed te horen en ernaar luisteren, dat kon hier perfect.
  • Een week die ik nog heel lang zal meedragen.
  • De diepgaande lessen, het lekkere eten en de prachtige omgeving zorgen ervoor dat het een ‘totaal’pakket is van zorgzame aandacht aan jezelf
  • Geweldig genoten! Vakantie en zorg, gevarieerd, afwisselend, heel goede balans tussen afstand en nabijheid en tussen programma en vrije momenten
  • Niets werd geforceerd en toch voelde ik mij heel gedragen. Ik kom terug!

Een echte ‘yogavakantie’, zo kan je deze midweek nog het best omschrijven!

Ontspannen

Relaxen, spanning laten gaan, in jezelf kunnen zinken. De rust in, naar je kern. Stilte.

Opladen

Je laadt je batterijen op met dynamische yoga, ademhalingsoefeningen voor meer vitaliteit en breath walk. Levenslust!

Genieten

Yoga is ook: genieten van de verbinding met jezelf, van de natuur, van mantra, … De diepe vreugde van het mogen ontvangen.

Het geschenk van zorgen voor jezelf leer je hier weer ontdekken!

heerlijck1tuinzaal